Contacteer ons

AFSPRAKEN

Wij maken enkel telefonisch afspraken!

Dit zodat wij jouw probleem optimaal kunnen inschatten en je dus zo goed mogelijk kunnen inplannen in onze agenda.

Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 18.00 uur. Enkel op vrijdag tot 16.00 uur.

013 33 75 27

Indien er niet opgenomen wordt kan je altijd een bericht inspreken op de voicemail. Wij bellen je dan zo spoedig mogelijk terug.

Wij hanteren binnen onze praktijk een recall systeem waarbinnen u kan opgenomen worden indien u dit wenst.

Dit houdt in dat we een half jaar of een jaar op voorhand een afspraak vastleggen en dat u door ons een week op voorhand er aan herinnerd wordt.

Indien je afspraak niet meer past, verplaatsen we deze afspraak in samenspraak, indien je afspraak ok is, hoeft u niets meer te doen.

Wij zijn ons ervan bewust dat een afspraak “zo lang op voorhand” vastleggen voor vele mensen niet mogelijk is. Maar we zijn zeer flexibel in ons systeem.

Besluit: u kan best een afspraak vastleggen zodat u de herinnering tijdig krijgt, vervolgens kijken we samen welk tijdstip er best past. Zo blijft u telkens in orde om te kunnen genieten van de maximale terugbetaling van het ziekenfonds zonder dat u er zelf aan hoeft te denken.

Als u een afspraak in de recente toekomst vastlegt krijgt u telkens de dag voor de afspraak een sms’je op uw gsm ter herinnering.

Via email kan u ons bereiken met niet dringende vragen. Voor alle dringende zaken verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen.

In onze praktijk kan u met bankcontact of cash betalen.

 

Tandartspraktijk Doucet
013 33 75 27
Diestsebaan 16
3290 Schaffen