Esthetische Tandheelkunde

Composietuitbouwen

Door middel van composiet vullingsmateriaal kan de kleur en/of vorm van je tand(en) aangepast worden. Hierdoor kan de esthetiek of de functionaliteit van het gebit verbeterd worden. Deze mogelijkheden gebeuren telkens in overleg met de tandarts.

Bleken van de tanden

Indien je wenst je tanden te bleken gebeurt dit altijd in overleg met de tandarts. Deze bekijkt of dit aangeraden is voor jouw gebit en het gewenste resultaat kan leveren. Indien dit niet het geval is kan er samen gekeken worden naar een alternatieve oplossing. Wij werken met een home-bleaching systeem. Dit houdt in dat er een afdruk met bijpassend beugeltje van je tanden gemaakt wordt. Je krijgt de producten en een stappenplan mee naar huis waarna je zelf aan te slag kan. Deze manier van werken zorgt ervoor dat de patiƫnt kan bleken op maat van zijn of haar tanden, zodat de gezondheid van de tanden steeds prioriteit heeft.

Belangrijk om te weten: bleken kan zeer schadelijk zijn voor de tanden! Probeer nooit producten zonder overleg met een tandarts. Wij gebruiken enkel en alleen streng gereglementeerde producten.