Esthetische tandheelkunde

Composietuitbouwen

Door middel van composiet vullingsmateriaal kan de kleur en/of vorm van je tand(en) aangepast worden. Hierdoor kan de esthetiek of de functionaliteit van het gebit verbeterd worden. Dit gebeurt telkens in overleg met de tandarts, zodat je duidelijk weet wat de mogelijkheden zijn bij je gebit.

Bleken van de tanden

Indien je wenst je tanden te bleken gebeurt dit altijd in overleg met de tandarts. Deze bekijkt of dit aangeraden is voor jouw gebit en het gewenste resultaat kan leveren. Indien dit niet het geval is wordt er samen gekeken naar een alternatieve oplossing. We werken in onze praktijk met een home-bleaching systeem. Dit houdt in dat er een afdruk met bijpassend beugeltje van je tanden gemaakt wordt. Je krijgt de producten en een stappenplan mee naar huis waarna je zelf aan de slag kan. Deze manier van werken zorgt ervoor dat de patiƫnt kan bleken op maat van zijn of haar tanden, zodat de gezondheid van de tanden steeds prioriteit heeft.

  Is he cheating Is she cheating How can you can you come to the bottom of all this and reveal the truth once in for all so both of you can go on with your lives.